zondag 6 januari 2013

San Silvestercross 2012 Sint-Elooiswinkel

Vorige week zondag was er de laatste SMC bijeenkomst van 2012. En onder het motto "gezien we der toch zijn", kon ik net zo goed meelopen. Detail : de 8.5 kilometer was de LANGE afstand (tja... dan rij je daar naar toe met ultra Betty Spencer in uwen otto ;)...
Voor de wedstrijd zaten sommige SMC leden al aan de Leffe, ho ho ho ... dat beloofde ... 't Lopen zelf liep vrij goed voor me, boven de 12 per uur, zodat ik (wellicht voor de eerste en enige keer in mijn bescheiden loopcarriere) Philippe en Nico klopte. Ik werd zelfs eerste SMC'er omdat Dirk zich vergat in te schrijven als SMC ;)
Maar geen paniek voor 't klassement: het lang genoeg blijven plakken op de supertoffe afterparty (traiteur Koen voorzag ons zelfs van belegde broodjes ;) leverde genoeg tegengewicht voor de SMC stand.

Intussen volgende al een sportweekje van 83.6 kilometers (compensatie voor een weekje relaxen in de Ardennen) en staat Runkeeper vandaag op exact 2222.22 kilometers. (tracking sinds eind 2011)
Voor 2013 is er alvast de Leiemarathon (ingeschreven) en misschien volgt nog een 2de marathon in het voorjaar, maar 1 week goed trainen telt niet voor een gans jaar zeker ? Time will tell :)
Op naar een geslaagd 2013 met veel leuke momenten !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

There's definately a great deal to know about this subject. I love all of the points you made.

my weblog: how to get rid of static cling

Anoniem zei

It's hard to come by knowledgeable people in this particular topic, but you sound like you know what you're talking about!
Thanks

Also visit my website :: pics of baby nursery
My web page :: baby girl Nursery ideas