zaterdag 20 december 2008

Bijna 2009 ... op naar de KATHO Rembert corrida !

Na 4 maand werkdrukte even uitblazen zal deugd doen. Op loopgebied is het volledig stilgevallen, mijn nek heeft de vakantie net niet meer gehaald en het ijzertekort blijkt toch reëel te zijn. Seffes naar de dokter om er wat aan te doen. En dan 2009 beter starten zeker ?

Maar voor 2009 heb ik mijn eerste haalbare doel al voorbereid (Marathon Rotterdam is in deze omstandigheden not done). De Corrida te Torhout op vrijdagavond 15 mei om 20 uur ! De voorbije jaren heette die nog St Rembert, vanaf dit jaar valt die ook onder de auspiciën van mijn werkgever, zijnde KATHO, en heet die dus KATHO REMBERT CORRIDA. En alle goede dingen zijn gebleven, dus ook dit jaar kunnen we genieten van een pracht van een wedstrijd, boordevol ambiance, heel mooie prijzen, ook veel geldprijzen (awel ja, die zullen wel niet voor mij zijn), hopelijk ook opnieuw een massa aan bloggers, ook die beroemde Leffe bar...
Hun gloednieuwe website (http://corrida.katho.be) geeft meer uitleg. Zelf ben ik al ingeschreven voor de 10 kilometer. Anderen misschien ook al ?

Maar mei is nog veraf, nu zondag komen vele bloggers in actie te Deerlijk (met of zonder jeneverbus). Heel veel succes allemaal !

16 opmerkingen:

RunningRonald zei

lekker nog zo'n laaste loopje in 2009! succes

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

We leven er naar toe ! en mijn ventje voor de Après Run die terug uit de hand zal lopen zoals elk jaar ,naamsverandering speelt geen rol :-)

Julie zei

Geniet van de eindejaarsperiode Veerle en laat je maar even helemaal tot rust komen om er dan in 2009 weer stevig in te vliegen. Ik doe m'n best voor 15 mei, maar kan nog niets beloven. Prettige Feesten voor de hele familie!

frank spencer zei

Geniet van de vakantiedagen.
Die gedwongen looprust haal je bij gelegenheid wel in.
Ik teken alvast present voor de Katho
We moeten het record van Koen opnieuw breken, tenminste dat van de drankbonnen.

Wendy zei

Het lijkt mij een hele leuke wedstrijd, ik zal er in mijn planning zeker rekening mee houden, jammer dat het altijd zo ver weg is! Prettige feesten, en hopelijk voel je je snel terug helemaal de oude!!

natalie zei

Zal ik normaal ook aan deelnemen. Is nog ver weg hé.
Gr. Natalie

Bart zei

Wel Veerle en toch ben ik ook al druk bezig met plannen te maken oor volgend jaar,en vandaag is het supporteren geblazen in Deerlijk.Prettige feestdagen en laat het een mooi 2009 worden.Groetjes Bart

anita zei

Leuk dat je al plannen maakt voor volgend jaar,prettige feestdagen en een gezond,sportief 2009!!

invormtinneke zei

is idd nog verver weg...kzal wel zien :-)
Verzorg je ijzertekort he!
veel "beterschap"...alle ja :-S

Groetjes

Koen zei

Wiene peins je .... zoals alle goeie dingen zal ik er tuurlijk ook terug bij zijn ... en bedankt voor je reclame voor de LEFFERUN!!!

Cremke zei

De naam v d 10k in mei werd aangepast in mijn excelleke. Was leuk vorig jaar, dus zullen we er wel weer bij zijn. Wel jammer dat we de volgende dag de 1° Marathon v Zeeuws Vlaanderen gaan afhaspelen. Dus moeten we met de rem op komen. Is alvast een bloggersmeet dat vast ligt

Spencerwoman zei

Dit jaar wil ik er ook eens bijzijn, zulle, dan rijden jullie (Frank en jij) misschien niet zo hopeloos verloren:-)

Marc zei

Als je dan buiten de geldprijzen valt, kan je aan je werkgever misschien gewoon wat opslag vragen. Zeg dat ze 1 geldprijs minder uitreiken zodat ze het aan u kunnen geven.

Gert zei

15/05/2009? Als het enigszins in te plannen valt misschien wel. prettige feestdagen nog.

Vince zei

15 mei 2009 staat ook met stip bij mij aangeduidt.. ik ga er weer voor een aanval op mijn pr op 10K, en als het dan nog even kan, probeer ik in de prijzen te lopen... lukt al dit bovenstaande niet, dan stort ik mij in het "leffe-gebeuren"..
verzorg je en bij deze wens ik u een voorspoedig 2009 !!

Ivan Dieryck zei

Knal op mijn 45ste verjaardag . Heel de familie uit Veurne zal wel uitrukken .