zondag 25 november 2007

Een dagje Mol...


Aanvankelijk was ik niet van plan te gaan. Wevelgem - Mol is immers van de Franse tot de Nederlandse grens en dus serieus wat kilometers ver. Maar toen ik zag hoeveel moeite Mario, Julie, Edith, Werner en zovelen anderen deden om zoveel mogelijk bloggers samen te krijgen, besloot ik het er toch op te wagen. Een oproep naar 'bijzitters' werd vliegensvlug beantwoord door Frank Spencer. Ook Roadrunnerke Jan, zijn vrouw en 3 kinderen sloten zich bij onze zuid-westvlaamse delegatie aan. West- Vlaanderen was trouwens prima vertegenwoordigd vandaag. Toch niet evident omdat het voor ons 't verste was.
In de late voormiddag kwamen we eindelijk aan (na een ommetoertje langs de parking van de camping, waar we een rampzalig lage opkomst vreesden, gezien er maar 3 auto's ginder stonden). Gelukkig waren er aan de hoofdingang meer wagens ! Kort voor de middag vertrokken we voor een toerke van 6 kilometer. We hadden nog maar net aan Jetty gezegd dat het prachtig weer was, of het begon te regenen... Na een paar natte kilometers konden we even verpozen bij een sandwich en een lekker kommetje tomatensoep. We zagen intussen nog bekend volk (Edith, Homer, Tineke, Smurfinneke, Wim en de kinderen, Muriel en Christophe, Ruth, Koen, Julie en Maarten,...) Met de brasband op de "achtergrond" en een lekker hapje in 't Zilverbos werd het drie uur. (Ik was nog van plan geweest een vriendin in Veerle een blitzbezoek te brengen, maar het wandelen was wat uitgelopen en de tijd beperkt...)
Met een micro vol kuren werd ons "weblogloper zijn" eens uitgelegd aan de buitenwereld en wachtten we in spanning af... De hoofdprijs - de fameuze 2 persoonsreis naar Jamaïca- ging via een blogger (Ik denk een sponsor van Leen of Charlotte, die hun auto goed konden vullen, want zij hadden de meeste sponsors en dan ook evenredig veel prijzen).
Ikzelf heb ook een prijs, zijnde een digitale labeller (etiketteermachientje drukt beter uit wat het is). Waarvoor dank ! Of de prijs van Frank Spencer intussen nog heel is, weet ik niet. Hij is er in ieder geval heel mee thuisgeraakt zonet.
Oh ja, the best is yet to come : we overhandigden een cheque van 11.400 euro aan Make A Wish. Eén van de wensen die ze er alvast mee gaan vervullen, is Ine - een meisje uit West-Vlaanderen- een bezoek laten brengen aan echte piramides te Egypte. Graag gedaan Ine !

8 opmerkingen:

Ruthje zei

super dat jullie uit het verre West-Vlaanderen zijn afgekomen Veerle!! VOor ons was het trouwens ook 1,5 uur rijden hoor, maar voor 't goeie doel hadden we dat er meer dan voor over! tot de volgende keer!

Homer zei

He Veerle. Kei tof dat jullie deze verre verplaatsing maakten. Maar zoals je zei, het was de moeite. Tot de volgende!!

Edith zei

Leuk dat jullie toch naar Mol konden komen en laat die arm nu maar rusten .. 2.5 u rijden is niet niks !! Succes met de labeltjes ..

roadrunnerke zei

khad dan wel geen prijs in mol , toch nog prijs gehad op de autostrade waar ik mooi op de foto zal staan .

Julie zei

Super, super, super dat jullie erbij waren vandaag, dat apprecieren we enorm. En je hebt toch maar weer mooi iets gewonnen he, hoe doe je het toch?

jetty zei

Plezant hé ? ne prijs winnen !!
Tof u nog eens gezien te hebben , spijtig van die bui!!
En ik had ons lieve vrouwke nog gezegd "Nog een uurke wachten met die regen hé "
Maar waarschijnlijk niet vriendelijk genoeg ;-)
tot de volgende zitting !!!
groetjes

Yves zei

Toch nog iets gewonnen. Wij hadden helaas geen prijs. Maar dat was ook niet de reden waarom we naar Mol kwamen. 't Was plezant ginder. Alhoewel we een uur rondgereden hebben wegens weg kwijt.

frank spencer zei

Bedankt voor de leuke autorit naar Mol heen en terug.
Geniet maar van je flesje wijn bij gelegenheid, die heb je dubbel en dik verdiend.
Misschien kan ik je de volgende autorit wel plezieren met een witte vaas ...