woensdag 21 november 2007

Carpoolers voor in mijn auto gezocht !!!!

Intussen is dat gips een weekje er af, en begint de arm redelijk normaal te doen. Vorig weekend kon ik mijn hand nog niet plat op tafel leggen, tegen volgend weekend zou dat geen probleem meer mogen zijn. Autorijden lukt ook steeds beter (handrem is nog met beide handen, rest lukt wel). En dus begin ik er in te geloven dat Mol toch nog zal lukken... Echter, de meisjes zijn op weekend met de Chiro en keren op zondagnamiddag terug.... Alleen naar Mol dan maar ? Pff, 't is wel ver hoor... Van de Franse grens naar de Nederlandse voor een overhandiging van een cheque en een tombola... Tja, goed dat het voor het goeie doel (Make A Wish) is... Maar toch, 5 uur alleen in een auto zitten (lees : zonder tetteren...) 't is er een beetje over... Vandaar mijn oproep : zijn er bloggers uit West of Oost Vlaanderen die een lift naar Mol wensen ? Ik ga nu wel niet beloven om er om 8 uur al te staan, ik wil in de klaren zoeken naar dat zilvermeer... Ik heb dus 4 PLAATSEN vrij in de auto, geef maar een seintje, 't is voor de rappe ! Ook uw gewonnen prijzen mogen mee met diezelfde auto, ... (op voorwaarde dat ze er reglementair in kunnen, maar die reischeque naar Jamaica zal er al zeker in passen ;)
En nu maar hopen dat er zondag veel "rood volk" te zien is in Mol !!!
Update : dat gaat hier snel, intussen maar 3 plekken meer over ...

3 opmerkingen:

frank spencer zei

Count me in …
Ik had me er al bij neergelegd om niet in Mol te geraken - drukke kids-agenda, you know - maar als je een plaatsje vrij hebt, wil ik toch nog graag carpoolen.
Bovendien ligt de “Make a Wish-aktie” me nauw aan het hart.

Ps : heb je een trekhaak aan je car om mijn remorque aan vast te haken, kwestie van die prijzen, hé ?

Homer zei

Awel, dat vind ik nu eens supertof van U se! Echt kei tof. Wel best dat je persoonlijk aanwezig bent, anders hebben we nadien veel te veel werk om al die prijzen bij U te krijgen... Met uw reputatie...
Ik zou graag met U meerijden, maar "...'t is voor de rappe ..." Dan zal ik maar zelf rijden zekers...

Rinus. zei

Veel plezier Zondag.
Groet rinus.