dinsdag 30 april 2013

KATHO corrida Torhout 2013

Het eerste PR van 2013 is binnen : 10 km in 47.34 minuten. Wedstrijd kon ik mooi constant zelfde tempo aanhouden en op einde zelfs nog tandje bijsteken. 
Voor de rest van de avond was het vooral een gezellig samenzijn met SMC maatjes.
Dat is geen officiële 'club' maar gewoon de plezante uitloper van enkele fijne avonden met vrienden. Alles begon in Torhout 2007 met een Leffe record (er sneuvelden toen 97 stuks denk ik ?) en het blijven plakken in de sporthal tot we letterlijk buiten geborsteld werden ... . Omdat sommigen dit late uur thuis uitlegden als "schuld van de slechte moaten" werd ons clubke al gauw tot SMC, slechte moaten comité, omgevormd.
We stonden niet op podia (awel ja,... toch niet met onze loopprestaties, ik herinner me een danssessie om 3 u 's nachts, na de marathon van Torhout 2010) en bleven altijd langst plakken ... Sporthalsluiten werd een volwaardige discipline :)

Op de Leffeloop van 2011 (incentive running ;)  'huldigden' we voor het eerst een 'winnaar' : Koen Vansteenkiste. We huldigden hem met allerlei accesoires in de kleur van zijn rivaal voetbalclub : paars. Dit jaar kreeg Kristof Vandevoorde 'grote' eer en roem...Proficiat  !

Geen opmerkingen: