maandag 15 oktober 2012

Marathon Eindhoven 2012

Ongelooflijk mooie dag ...
Met Veerle B werd  - eerst nog een geheim  -plannetje gesmeed. Als dank voor de begeleiding bij haar 24 u trainingen en op de 100 km loop zou zij me es hazen naar een nieuw PR.
De belofte aan Sandra kwam ik na tegen Pasen en met wat kilootjes minder ging da lopen meteen ook een stukje vlotter... En voorzichtig dus plannetje... Geen hete zomermarathon voor mij + allebei drukke agenda, ... enfin 14 oktober zou het worden. Tijdens de zomer liep het trainen vlotjes, en heel veel maatjes waren bereid ergens een stukske mee te trainen,  - ahum, ook mee te tetteren :) -  waarvoor mijn dank.

Zondag 14 oktober...vandaag moest ik tonen aan mijn roze vriendinneke wat ik kon. Vooraf de teennagels alle 10 in 't roze gelakt, oigo bandje heb ik zowiezo aan en 't rode lintje was ook mee. Indien het regenen zou, dan had ik zelfs haar loopjasje.
Philippe en Veerle gaven mij en Dirk VT een lift en vooraf sprongen we nog es binnen in de Leiemarathon caravan. Dank je Steven en Filiep voor de ontvangst.

Aan de start een weerzien met heel veel bekenden,bloggers, facebookers, maatjes ... Gek hoeveel mensen je eigenlijk kent door dezelfde hobby ... Veerle en Philippe waren klokvaste pacers, en intussen zaten we ook in het team van 4.15. Mijn haasjes geloofden in het feit dat ik die 10 per uur ging volhouden en ik ... geloofde hen.
 
Op 5 km voor de finish waren we dus op 't lastigste deel, en we hadden het al de ganse tijd als activiaatje, een toerke boerderietjes, een toerke bergelen, een dappaertje... ingedeeld, en die 5 km was natuurlijk een bruggenloopje. En NET DAN passeren we onder een brug, tranen, kiekevel en het besef dat je een dik vet PR aan 't lopen bent en dat er een sterreke trots meekijkt...

En dus : nie puppen, kop omhoog, je breedste glimlach zoeken en de laatste kilometers in stijl afsluiten, op km 40 nog steeds aan die 10 per u kunnen lopen, en nog steeds aan 't genieten met de grote G , ff ne vette knippog naar boven en ... There we go, dank je wel pacers van 4 u 15 maar we gaan es effen gaan streven als eerbetoon :)))
En zo liepen we plus 11 per uur en  arriveerden we op 4 u 11 minuten en 42 seconden. PR van 47min behaald en supercontent !
Dank je wel superhaasjes, support thuis, online en ook ter plekke !
Foto's : Filiep Van Thournout en Frank Mertens


 

8 opmerkingen:

Julie zei

Proficiat Veerle. Dat heb je schitterend gedaan. Knap dat je de kilootjes verloor en het resultaat mag er meer dan zijn! Nu lekker nagenieten.

Chris zei

super he! ik was echt al even blij met jouw prestatie als dat van mezelf. Ik geloofde er ook sterk in, door al die aktiviaatjes begin je je vrienden wel te kennen en te weten tot wat ze in staat zijn ;-)

Tiny zei

Het was leuk om jullie zo ontspannen naar je dikke PR te zien lopen. Van harte gefeliciteerd!!

Leen zei

Knap gedaan, hoor !

Daniëlle zei

Mooi!

Ruth zei

een prachtig verslagje van een superprachtige prestatie. Je mag apetrots zijn op jezelf Veerle! En je lieve vriendin daarboven zal ook wel superfier op je zijn!

Anoniem zei

Knap gedaan!!! Petje af echt waar!

Carmen zei

Kei goed gedaan, Veerle! Je mag fier zijn!