zondag 24 juni 2012

Nacht van West-Vlaanderen 2012

Vrijdagavond was het weer tijd voor het jaarlijkse SMC feest, de nacht in Toeroet. Met mijn eigen conditie is het blijkbaar goed gesteld, ik liep zonder tijdskennis (fout afgedrukt op runkeeperapp) maar blijkbaar was stressvrij lopen een goed idee want ondanks de harde tegenwind liep ik zonder het te beseffen een dijk van een PR. Voor het eerst in mijn leven een 10 km onder de 50 minuten. (49.55). 'k verschiet van mezelf...

Maar die 10 km was eigenlijk maar bijzaak, ik was er vooral als supporter voor de vele maatjes van het SMC en van joggingclub Wevelgem tijdens hun marathon of 100 km.
Diep respect voor allen ! Tijdens de marathon kon ik met Berry Inge Nico Christ en nog enkele SMC ers genieten op het 3 fasen punt, waardoor we vele lopertjes konden vooruitschreeuwen (sorry buurtbewoners). Het wreed accident met Omer en de sappige gesprekskes waren de max en maakten er een leuke bedoening van. Goei maten ze die slechte moaten :-)

En toen was het tijd voor 't grote werk :
Meefietsen met Veerle Beernaert op haar 100 kilometer was leuk. Zo fris dat die zat, ge zag daar niks aan he ! Zelf was ik niet zo in form ze : op een bepaald moment begon ik nog te vrezen dat ik van vermoeidheid haar van de weg zou fietsen. En ook mijn g* was die kilometers niet gewoon.. Subiet moest ze mij nog duwen LOL.
PS : Vandaag ben ik zelfs een rondje gaan loslopen om de spierpijn aan t zitvlak weg te lopen ...

Philippe van Veerle reed intussen zelf ook mee (na eerst zelf de marathon mee te lopen met Veerle) Respect voor de man achter de sterke vrouw is zeker ook op zijn plaats. Veerle eindigde als eerste Vlaamse vrouw, 2 de Belgische in een tijd van minder dan 11 uur. Alstemblieft ! Dikke proficiat ze! Ook SMC maatjes Ludo en Dirk deden het schitterend op hun 100 km...
Met al die ultra ferme maten word je zelf heel bescheiden..
Maar wel beretrots !

Geen opmerkingen: