maandag 6 juli 2009

Alweer een tijdje later

Via facebook zijn werd al hier en daar een woordeke geplaceerd... Even alles op een rijtje wat er op sportgebied in juni gepresteerd werd... Niet zo veel eigenlijk. De eerste hitte maakte de aanpassing lastig. Het webloglopen in Zulte (met pannenkoeken en antislipmatjes) zorgde voor een blij weerzien met nen boel webloglopers.
In Lauwe werd een WR gelopen (worst record) wegens 'gepakt van de warmte', 12.3 km en 't ging niet veel beter dan 10 per uur...
Dit weekend liep ik een sjouwerke : '20 km duurloop' met Bernadette, samen op weg naar de Leiemarathon.
Op 20092009 zou 't best geen 30 graden zijn, 't zal zo al lastig genoeg zijn :)

Op 't werk ebt de (conversie)stress langzaam weg nu de één na de ander in congé vertrekt. De werkdagen zijn intussen al op 't gemakske van nine to five, de kindjes en Roeland zijn al in verlof, dus er is al enige rust ...
De leerjaren van de kindjes zijn nog niet van die orde dat buizen een gevaar was (en dus hebben geslaagden in eerste en 4de leerjaar).

Deze zomer hebben we nog niet echt veel plannen gemaakt, lekker thuis genieten van 't mooie weer met hier en daar een uitstapke zal ook deugd doen en natuurlijk zullen er nog kilometerkes getraind moeten worden. Voor de langere duurlopen zoek ik hier en daar wel een "wandelingske" om met anderen samen te lopen, zo passeren die kilometerkes aangenaam en zal alles wel lukken zeker ?
Aankomen en blijven lopen zijn ook deze keer mijn hoofddoelen. Die tijd is bijkomstig !

7 opmerkingen:

Tiny zei

Een goede gedachte om rustig te trainen in de zomer. Als de temperaturen weer wat lager zijn dan maar weer er tegenaan.

Wendy zei

Ik hoop ook dat het een beetje koeler zal zijn de 20ste september, maar ja daar gaan we ons nu nog geen zorgen om maken hé, lekker opt gemakske trainen, het zal wel lukken!!

geert zei

op 20092009 zal 't al 20 graden zijn om 09 uur 's morgens!!

Jogginggirl zei

@Geert laat het please, ik ben nu nog aan 't recoveren van die hitteloop te Lauwe :)

Anoniem zei

grootse plannen die marathon, respect, bij mij zal dat nog nie voor direct zijn...

Peter zei

grootse plannen die marathon, respect, bij mij zal dat nog nie voor direct zijn...

roadrunnerke zei

Op 't gemakske ? De weblogkleuren moeten er die dag wel verdedigd worden hé !!! Succes met de voorbereidingen , uitlopen doe je zeker wel !!!