zaterdag 9 mei 2009

KATHO corrida komt er aan...


Op loopvlak zijn er de voorbije 3 weken geen potten gebroken, ... So what ? 't Is relatief als je dan vergelijkt met wat Frank Spencer bvb tegenkwam de voorbije weken... Volgende vrijdag zal Frank Spencer zijn "Leffecorrida" overigens noodgedwongen moeten overslaan... Tenzij ie op krukken arriveert, zoals die oorlogsveteraan deze week de London marathon uitliep....
Op werkvlak heb ik de voorbije weken ook wat knopen moeten doorhakken, 't evenwicht zoeken is niet altijd makkelijk.. Enfin, 't wordt vanaf september een full time job en ik zal er dan met tijd ook 'benoemd' in worden. (Vast werk op de helling zetten leek me niet zo'n goed idee, you never know...)
Nu alles +/- geregeld raakt en mijn ijzer ook terug wat bijvulling krijgt, kan ik terug de loopschoenen gaan zoeken. De 10 kilometer liep ik vorig jaar in een goeie 52 minuten, dit jaar zal't geen PR zijn. Maar who cares ? De bloggers zullen de sportzaal De Mast intussen wel vinden hoor ;)
CU all on friday ?

5 opmerkingen:

Tiny zei

Met wat plussen en minnen kom je er wel! Wel wat zekerheid met een vaste benoeming!!

geert zei

ja, daag de Frank nog maar een beetje uit ... beloof 'm nog ne Leffe meer en hij staat er ;-)

Spencerwoman zei

@ Geert; ik zal dit jaar wel zijn Leffe's opdrinken. Verleden jaar was hij een beetje verdwaald op de terugweg (met Joggingirl achter het stuur):-)

Wendy zei

Veel plezier vrijdag!! En proficiat met je nieuwe job!

Jogginggirl zei

@Wendy ' is wel geen nieuwe job : 't is gewoon meer uren (38)
Ik had VVP verlof en neem die uren terug op