zaterdag 25 april 2009

gezocht : Fe

Waar ik vorige week enthousiast mijn kilometers begon op te bouwen, is't deze week al heel wat minder. De voorbije maanden nam ik ijzerpillen om mijn ferritine omhoog te krikken (stond op bep. moment aan 6 ipv 50). Na de 'kuur' zag het er redelijk goed uit. Dus zou ik afbouwen om dan deze zomer met het oog op de marathon te kijken wanneer het weer aangevuld zou worden. Het afbouwen ging makkelijk, gewoon geen pillekes meer slikken. Echter, de ferritine ging blijkbaar ook in afbouw... Vorig weekend liep ik nog een 15 tal km en 't ging redelijk, deze week geraakte ik maar niet gerecupereerd, en ondanks volledige week looprust geraakte ik hier daarnet niet eens aan 10 per uur, op een 6 km loopje dan nog wel... tja: opnieuw naar de dokter voor "groot onderhoud" zeker ?

Vorig jaar deze tijd kon ik genieten van een prachtig weblogweekend in Saint Sauveur. Herinneringen, foto's, youtube filmpjes.. yep, daar was't beter ;)

8 opmerkingen:

Tiny zei

Je zult toch wel willen weten waarom de afbouw van FE gelijke tred houdt met je inname van ijzer! Dus ja... naar de dokter!

geert zei

een tekort aan ijzer is relatief normaal bij vrouwen, maar gij moet weer overdrijven hé ;-) Waarde is écht wel te laat ... laat 't ne keer goe nakijken; zodra ze de oorzaak hebben kan je aan een oplossing werken!

Bart zei

Veerle moest je ferritne nodig hebben kom dan maar naar Moorsele die van mij staat altijd rond de 500 en is ook te hoog maar daar kan ik zelfs niets aan doen.

Jogginggirl zei

@Bart moest ik aan 30 kunnen geraken ( en blijven !), 't zou al veel helpen peis ik... en jij aan 500 ? nulleke teveel getypt of serieus aan den dope (stamceldanskes) ?
Geen wonder dat je me voorbijraast alsof 't niks is :)

RunningRonald zei

tja, het is alweer een jaar geleden.. wat gaat het hard he? was super!! moeten we nog een keer doen!

Danniëlle zei

Balen! Snel naar de dokter zou ik zeggen.

frank spencer zei

6 is echt wel laag, ik zou voor alle zekerheid toch ook eens langslopen bij de dokter.

Naar 't schijnt zit er veel ijzer in brocolli.
Is lekker en gezond en ligt veel minder op de maag dan die ijzerpillen.

Ja, Saint-Sauveur, weeral een jaar geleden, dat was een leuke tijd.
Volgend jaar moeten we misschien een bisnummerke organizeren ?

Smurfineke zei

Mosseltjes eten, tis lekker en er zit veel ijzer in! Soigneer je!