maandag 2 maart 2009

10 miles oftwel het weblogfacebookfeestjeuh !1 Maart 2009... DE rentree van Tinneke ! En wat voor ene ! Het werd een gezellige loop met een bende (zootje ongeregeld?) met nen smile van Oostende tot in Brugge ! Vooraf was afgesproken om aan 10/uur te lopen en dat deden we (gelukkig) dan ook. Want met mijn gebrekkige kilometers voorbereiding de voorbije maanden zou ik 't niet veel rapper gekund hebben. En gezien het mijn eerste keer was, is't dus een PR geworden in 1.33 !
Maar die tijd, die was van geen belang. Bij de start was ik ei zo na uit koers gezet wegens een dubbelzittende kous (bezemwagen had me bijna te pakken) maar de eerste kilometer was dan ook de enige die trager ging dan 6 minuten. Alle overige werden ietskes rapper dan 10/uur gelopen. De laatste kilometer begon ik het wat lastiger te krijgen, maar Herman liep spontaan naast mijn zijde en ik wilde die bende niet lossen, dus een tandje bijsteken (en even zwijgen) was de boodschap.
Onze aankomst was zowaar begeleid door een muziekband uit Aardenburg en achteraf waren we nog niet uitverteld ;)

Via Facebook zijn allerlei foto's en filmkes te zien (behalve voor marathon Geert dan ;). En aangezien Zuckerberg er nu alle rechten over heeft, zal ik ook wel mogen een kopietje lenen zeker.
Dank aan de bende, de supporters en de fotografen !

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Jij een PR, Tinne terug, schitterend weer, prachtig team om je heen. Wat moet er nog meer zijn om te genieten van hardlopen. Ik zou het absoluut niet weten!!

Anoniem zei

Het was mooi om te zien: jullie aankomst, allen met een grote glimlach. Prachtig. Tot een volgende keer :).

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

je bent wel de meest prettig gestoorde van de webloglopers,met jou erbij kan het feest altijd beginnen , wanneer loop jij weer ??? :-) ps proficiat met je pr !!

Anoniem zei

Je hebt niet één PR behaald maar volgens mij heb je er twee behaald het ene de 10 miles het andere het tetteren tijden voor en na het lopen,maar zo hebben we je graag.

Anoniem zei

Je hebt niet één PR behaald maar volgens mij heb je er twee behaald het ene de 10 miles het andere het tetteren tijden voor en na het lopen,maar zo hebben we je graag.

Anoniem zei

Je hebt dat tot een heel goed einde gebracht Veerle,heel knap gedaan hoor van jou.

Homer zei

Ik begrijp echt niet hoe je het doet! Met zo weinig voorbereidingskilometers zo'n tijd neerzetten!! Ik doe het je zeker niet na!

Anoniem zei

proficiat met uw nieuw persoonlijk record veerle en dat in een toffe bende meer moe da nie zijn

Anoniem zei

Proficiat met je PR!

Geert
http://mijnmarathondroom.skynetblogs.be

Anoniem zei

Je hebt het echt fantastisch gedaan. Op het einde kreeg je het wat moeilijk, maar op dat moment waren ze vooraan wel wat aan het versnellen. Dat je daarna nog in staat was om de groep opnieuw in te halen bewijst dat je mentaal zeer sterk bent. Weinigen die dat kunnen. Je mag terecht fier zijn op je prestatie en je PR.

Anoniem zei

Jullie hebben er blijkbaar en terecht een gezellige boel van gemaakt.

Anoniem zei

Je hebt dat fantastisch gedaan Veerle ! Ik zie het me niet doen met zo weinig training in de benen. De laatste honderden meters roken we inderdaad onze stal ;-)
Tot een volgende samenloop !

RunningRonald zei

wat een feest, geweldig

Anoniem zei

Mooi gedaan,even een PR,gezellig,meer moet dat inderdaad niet zijn,knap!!!
Toffe bende ook.
grt Patrick