zaterdag 7 april 2007

44 km !

Gezien de marathonkoorts bij omliggende bloggers kon ik niet achterblijven... Maar gezien ik op 2 april 2007 begon te trainen voor de marathon, moet ik er dus bij zeggen dat die 44 km in 4 keer gelopen is.... Maandag 10, woe en donderdag elk 12 en vanmorgen weer 10. Gemiddelden van 9 tot 11 per uur. Niet echt om over op te scheppen dus... Maar voor mezelf ben ik wel een beetje content. 't Was deze week vakantie, dus eens uitrusten en relaxen. Ook wel een waslijstje aan huishoudtaakjes, maar da's intussen ook weer ok.
Bernadette (looppartner in crime), heeft vorig weekend de halve marathon van Parijs in 2 u 10 minuten gelopen, en als we die tijd doortrekken , zit een marathon binnen de 5 uur er wel in. Als mijn loopgoesting zo blijft voortduren, zie ik Gent-Wevelgem (aka Ipso Leiemarathon) ook wel haalbaar. Maar zoals gezegd, ik ben nog geen week bezig met trainen en 12 km is er nog geen 42 hé... Eind mei de 20 van Brussel, als eerste conditietest. Ergens zou ik die aan 10/u willen lopen, maar met zo'n massa volk lijkt me de start nogal traag te gaan, en om dan nog onder de 2 u te eindigen, moet ik dan 11/u lopen of zo... We zien wel.
Volgende woensdag is er alvast Gent-Wevelgem per fiets. Niet dat ik plots wielertalent toebedeeld kreeg, maar als inwoner van Wevelgem is zoiets altijd wel iets speciaals.

8 opmerkingen:

Julie zei

'k Heb duidelijk iets gemist? Sinds wanneer ben je aan het trainen voor de marathon? En voor welke marathon dan wel? Super hoor! veel succes! Tot volgende maand in Brussel, dan sta ik er ook aan de start!

Pol zei

Allé Veerle, gij kunt dat een marathon lopen. Geloof in je jezelf. Enjoy marathonlopen zoals jij de Katho enjoyed. Tegen de Leiemarathon is de conditie super !! Volhouden en trainen !!

Jogginggirl zei

@ julie : sinds deze week dus, en ik hou het voorlopig op trainen, en dan zien we wel aan 't eind van de zomer hoever we staan....
't Is een marathon met aankomst in mijn eigen gemeente, dus als je 't dan niet zou proberen....

frank spencer zei

Knappe trainingsweek, die marathon gaat echt wel lukken over vijf maanden. Je bent goe bezig !
Ik zou zelfs nog wat extra bijtrainen ... voor dat ererondje voor de fans in Wevelgem :-)

Ronald zei

Mooie trainingen Veerle. De marathon voor jou komt steeds dichterbij volgens mij

Ruthje zei

Amai Veerle, direct er goed ingevlogen voor die marathontraining! Knap hoor!

Bruno zei

Hélaba niet te ver lopen hé. Nen marathon is er maar 42 en geen 44.subiet loop je Gent Wevelgem door tot in Ieper

geert zei

niet zenuwachtig maken in Brussel: traag starten en snel eindigen!!