dinsdag 12 augustus 2014

6 uur van Loos, 30 maart 2014

In 2013 liep ik mijn eerste zes uursloop in Aalter. Schitterend georganisserd, toplocatie en veel bekenden. Echter .. Het werd door de hitte (34 graden) niet echt een succes in de kilometerstand. Maar de sfeer op zo'n wedstrijd, het rondjes lopen in wisselend gezelschap met voldoende kans op rust en bevoorrading, dat smaakte naar meer. Eind maart zou de hitte nog meevallen en ook de compagnie ter plekke was een meevaller. Niet veel volk daar (verkiezingen die dag in Frankrijk) en dus voornamelijk Belgen aan de aftrap.  (En later ook op 't podium ;)

Het liep vlot, eerste 30 km bijna aan 10 per uur met Philippe en Bart maar dat tempo lag me iets te hoog dus vanaf dan mijn eigen toertjes gelopen. En ook 4 keer naar de WC geweest want telkens ik voorbij liep vond mijn lijf dat precies een goed idee. 
Eindtotaal 55.6 en een dik vet PR dus. Daarna nog een gratis BBQ met naast eten ook gratis drank. En ook nog een rugzak gekregen met handdoek decathlon, kousen, grote fles blond bier... Ja die 10 euro inschrijving is daar echt geld waard (denk dat Juan en Koen aan bier alleen al ferme winst deden :)
(foto's : Lut Hanot)Geen opmerkingen: