woensdag 7 april 2010

Na de operatie

De uitstap naar AZ Groeninge is voorbij en +/- goed verlopen. Uit solidariteit met mijn zoontje ging ik gisteren ook onder 't mes. Voorlopig zitten onze oren in een "mousse" en zit sporten der niet in.
Maar tegen de KATHO corrida (vrijdag 23 april) zou ik weer op loopschoenen willen staan ! Tijd zal dit jaar geen record zijn, maar daar ga ik absoluut niet wakker van liggen ! Op naar de Leffeloop met SMC ipv de dafalganloop :-)

Voor de rest zijn de voorbije weken lekker druk geweest, al werd hier en daar een (stukje) duurloop ingelast. Zoals de jaarlijkse wandeling tvv de kindervriend, een 22 kilometer in gezelschap van Betty, in aanloop van haar marathon te Parijs komend weekend. Ze is zeker goed voorbereid, ik denk dat Frank zijn PR mss wel op de helling komt te staan.... Maar 't is zondag dat telt he ! Veel succes he !
Loopmaatje Bernadette trekt de week daarna ook naar Parijs (en ook vele andere JCW'ers) voor een halve marathon. Een leuke uitstap gewenst en veel succes aan de lopers !

11 opmerkingen:

Stofke zei

Spoedig herstel...

dirk zei

Hopelijk behoor je snel weer tot het rijk der lopenden!

Etienne zei

Rustig opbouwen en alles komt in orde. Succes en tot op één van de loopwedstrijden.

Tiny zei

Vlug beter worden Veerle!

frank spencer zei

Spoedig herstel.
Tegen alle verwachtingen in ben ik eveneens van de partij op de Leffecorrida, zowel op de run als op het après-gebeuren.
Allen daarheen !

jogginggirl zei

@Frank : en de KVK dan ? kunnen die wel zonder u ? PS : BOB nodig voor u en Veerle?

frank spencer zei

De Europese dromen zijn ergens ver weg, dus kan KVK het ook een keer zonder mij stellen.
Hmm, ik klink hier niet echt als “die-hard supporter”.
Op gevaar af om de hele avond uitgelachen te worden door Koen, Christ en co opteer ik bijgevolg voor de Leffecorrida, ook geen slechte keuze trouwens.

Een BOB kan inderdaad handig zijn, we spreken nog wel af.

Herman zei

Veel beterschap en succes op 23 april. Spijtig dat er net op dat moment een wedstrijd is van het criterium waar ik aan deelneem, anders had ik zeker ook mee gelopen.

Yves zei

Spoedig herstel gewenst.

Cremke zei

Hopelijk geraak ik ook in Torhout en zien we een reekske bloggers nog eens terug. 't Is die dag wel ook de 24h van Gent waar we zeker moeten langs gaan. Maar beide moet lukken volgens mij.

Jess zei

hey! yep ik had vroeger jessjogt, maar toen skynet zijn inlogsysteem veranderde, geraakte ik er niet meer op. vandaar dus een nieuw blogje. in oktober liep ik de marathon van eindhoven, en nu dus antwerpen! spannend!! deze keer heb ik dus een persoonlijke haas, Wendy! luxe hé :-)

groetjes!