zaterdag 5 december 2009

2009 begint in te korten

Gezien er toch geen grootse loopplannen meer overblijven kan het 'jaaroverzicht' nu al plaatsvinden. Het werd een jaar met marathonplannen, vele trainingen een uitstekende zomer (met km record in augustus) en.. een druk werkritme.. De combinatie werk gezin en vrije tijd werd aardig dooreengeschud. De marathon in september, daar ben ik 3 dagen voordien vanafgestapt wegens ziekte en nieuwe plannen zitten er niet direct in. In september ben ik terug full time begonnen, nodig voor 't werk en ook om intss eindelijk vastbenoemd te geraken(onderwijsregels zitten soms raar ineen). Het zwemmen werd geschrapt en het lopen is beperkt tot gezelligheidsloopjes. Bourgondische, social, facebook, weblog en incentive runs .. Dat zijn ze zowat :) Maar laten dat nu net de leukste loopjes zijn !
En gezien 't een hobby is, ga ik voor het plezier. Geen drukke schema's om tijd X of Y te halen, gewoon genieten !
En wat brengt 2010 ? Hopelijk weer een heleboel 'gezellige' loopjes zeker ? Het Leffelopen in Markegem, de KATHO corrida te Torhout, de weblogloop aan zee... Ja alvast leuke dingen in 't vooruitzicht !

10 opmerkingen:

frank spencer zei

Gezellige loopjes, that' s the spirit.
We hebben een blijkbaar een identiek, gelijklopend schema.

Tiny zei

Plezier, gezelligheid en daarbij een redelijke conditie te onderhouden dat moet eigenlijk het belangrijkste van lopen zijn.

Wendy zei

Leuk, je bijft ondanks je drukke leven toch nog tijd vinden om te sporten!! Je bent wel nog "het blokken" vergeten in je jaaroverzicht hé!!

Jogginggirl zei

Wendy, 'k heb niet veel meterkes gelopen in blokken hoor :) maar qua vrije tijd en genieten telt het wel natuurlijk !
Frank : volg je daar een speciaal schema voor : minumum aantal Leffes per week of zo ?

Ruthje zei

belangrijkste is dat je doet wat je graag doet hé, en leuk dat lopen deel van je leven kan blijven uitmaken...inderdaad, de geniet-loopjes zijn de leukste van allemaal, bij mij zullen het er de komende maanden (jaren?) ook van de die zijn, lekker wat tijd voor mezelf en genieten! :-)

sandra zei

Voornaamste is genieten hé en als je dat dan kan combineren met lopen, zalig toch hé :)). Zo te zien zullen we elkaar minstens een paar keer tegenkomen. :-)

Bjorn Paree zei

Genieten; dat is toch altijd het allerbelangrijkste van het lopen.

Koen zei

leffeloopjes ... hmmmmmmmmmmmmmm

Peter zei

prettig einde jaar en tot volgend jaar op een van die leuke joggings ;)

Stofke zei

Prettig eindejaar en een gezond en blessurevrij 2010...