vrijdag 25 september 2009

Et maintenant ?Om het met de woorden van G. Bécaud aan te vullen : Que dois je faire ? Tja, raar om na gans die voorbereiding dan toch niet gelopen te hebben terwijl iedereen intussen al in een postmarathontijdperk leeft.
En die conditie zal er wel nog een beetje zijn, maar om me nog eens te herbeginnen opladen voor een marathon ??? De ontgoocheling is nog niet weg, maar sportieve revanche is makkelijker gezegd dan gedaan...

Vorige week ben ik met tranen in de ogen gaan supporteren bij de start van de Leiemarathon, waar ik al 2 jaar naar aan 't uitkijken was. 't Was wel fijn dat iedereen met me meeleefde, mercikes daarvoor ! Na de middag ging ik vanaf Bissegem aanmoedigen, gewapend met een fototoestel, zakdoek en 2 flessen cola. Voor sommigen was 't broodnodig ! Anderen (vb Wendy) passeerden met nen big smile. Volgens mij was die nog niet eens moe :)

Proficiat aan allen, you did it !

De laatste kilometers fietste ik mee met Bernadette, mijn loopmaatje die het nu zonder mij had moeten stellen. In 2011 gaan we der samen voor he !!!

Et maintenant ?
Tja, eerst dacht ik nog een andere marathon te lopen, en Eindhoven leek me plat genoeg, maar dat weekend heb ik doopsel van kindje van mijn broer dus een weekendje Eindhoven zit er niet in. Brussel is me dan weer niet plat genoeg om in 5 u binnen te geraken, andere zijn ter ver...

Vandaar een realistischer plan : Rapper dan een ezel 1/2 marathon te Kuurne. Twee jaar geleden liep ik daar mijn eerste 1/2 M (idd pas NA mijn eerste marathon), en dat PR staat er nog steeds. Dus deze week verder aansterken - broodnodig : gisteren een toerke gaan proberen met JCW en dankzij Frank Spencer ben ik toch nog aan 9/u geraakt - en vrijdag dan sportief revanche nemen ! Er komen alweer een pak bekenden, het samenzijn en veel ambiance is alvast gegarandeerd !

Foto's zijn te vinden op facebook, maar ze komen ook nog op 1 vd vele fotoboeken vd site vd Leiemarathon zelf. (Ik daag iedere loper uit om GEEN foto van zichzelf te vinden, amaai, zoveel foto's ;)
En tenslotte : Een dikke proficiat aan de organisatoren, 'k tel al af tot 2011 !!! !

8 opmerkingen:

Peter De Decker zei

succes in Kuurne, kzal helpen duimen dat je je PR daar verpulvert!

Tiny zei

Eens moest ik Rotterdam laten schieten. Ging supporteren, kon niet en ging de kroeg in. Stuk in mijn kraag. Knap dat jij het wel kon. Succes met de uitvoering van je vervolg plannen.

Wendy zei

Super, die halve marathon zal je weer een boost geven. Ik vond het echt heel jammer voor je dat je de marathon niet hebt kunnen lopen, maar niets aan te doen hé, binnen 2 jaar ben je erbij en dan maken we er terug een feestje van! Ik zal je dan wel missen als enthousiaste supporter, maar dat heb ik er voor over!

Ruthje zei

kan me goed voorstellen hoe je je gevoeld moest hebben, heb het zelf ook helaas moeten ervaren in Luxemburg. Goed dat je nu toch op korte termijn nog een leuke uitdaging hebt gevonden! veel succes!!

geert zei

yep, kl*te als je al die moeite doet en uiteindelijk niet kan lopen.
Persoonlijk denk ik ook dat je beter af bent met het lopen van een halve marathon, al is het maar om het koppeke te sparen!
Succes!!

Leen zei

uitdaging verloren ! ik vind geen foto en bovendien zijn mijn naam EN geboortedatum verkeerd op den uitslag maar los daarvan wel een leuke tijd gehad ook al was het dan op de 10 km...

Jogginggirl zei

Leen, er komen wel 6 fotoboeken he... dus .... don't give up :)
Maar ik doelde idd op de marathon zelf, op de massaloop zal wellicht wel niet iedere loper in beeld gekomen zijn.

Patrick Aerts zei

pretigge feestdagen en een gelukkig en sportief 2010 gewenst !