zaterdag 12 januari 2008

Even tijd voor reclame...

Dezer dagen krijg ik langs alle kanten reclame, ook per mail... Nep rolexen of blauwe pillekes zijn hier ongewenst, 't zijn die andere mails waarover ik 't nu heb.

Even 2 mails toelichten :

De eerste kreeg ik van Walter Vanhoutte, ivm de St Rembertcorrida te Torhout (16/5/8 om 19.45 uur).
Beste Veerle,
Dank voor je inschrijving.
IK hoop dat je op je fraaie website en in de Katho wat reclame maakt zodat minstens 1000 deelnemers aan de start van onze jubileumeditie komen.


Ook Koen Vansteenkiste herinnerde mij aan deze heerlijke wedstrijd. Heerlijk omwille van meerdere redenen. Voor mij eens lekker in eigen provincie, met heel veel bekenden. Vorig jaar met een ruime delegatie bloggers de sporthal bevolkt. De wedstrijd zelf is maar 10 km, zodat er veel mensen dat zien zitten. Achteraf komen we ook in hetzelfde half uur aan, zodat we ongeveer gelijk uit de warme (!) douches komen. De ruime zaal (De Mast) is een prima ontmoetingsplaats, alle lopers en supporters vinden mekaar direkt terug (probeer dat bij de 20 km van Brussel maar eens te doen !). En ze hebben er bvb. Leffe aan een gunstprijsje... Qua prijzenpakket was't dik in orde (grote doos Destrooperkoekjes, sporttas, enz...), ondanks mijn "jogcapaciteiten". Snelle jongens en meiskes winnen nog meer, maar 't is under gegund zunne ! Een wedstrijd waar ik dan ook graag naar terugkeer.


Een tweede mail is er eentje van onze eigen joggingclub. Op zaterdag 16 februari hebben we onze jaarlijkse fuif. Vorig jaar zag ik er zo uit :

Dit jaar is't in 't wit te doen. Ha, recyclage van die pruik zou wel eens kunnen. Een Kerstmanbaard is een beetje warm hé... Een fraaie website zorgt alvast dat we verlangend uitkijken... (Kaarten in voorverkoop bij mij te krijgen). Net als elk jaar gaat een groot deel van de opbrengst weer naar 't goeie doel, maar eerlijk ? Ik vind het gewoon ne machtige dans-fuif met keiveel ambiance !

7 opmerkingen:

appelsientje zei

Ach Veerle, ik kijk al uit naar de après-run daar in Torhout. Het blond schuimend bier zal weer rijkelijk vloeien in de sparrestede. Groetjes!

appelsientje zei

Hierbij wil ik je nog eens melden dat appelsientje eigenlijk Hansy is, maar dat had je wellicht al door.

cremke zei

Al reclame gekregen van de St-Rembert corrida. Ziet er zeer goed uit, en voor zij die niet de snelste zijn is een warme douche ook eens aangenaam. In Watervliet is dat normaal ok, maar vandaag was het opnieuw een koude douche.

elastimam zei

Ik zet die datum al vast in mijn agenda. Als de gasten niet moeten basketten die dag, dan komen we graag tot in Torhout !!!

frank spencer zei

Beide afspraken staan al met stip genoteerd in de agenda van de familie Spencer.
"we gaan niet mankeren ..."

Koen zei

Veel leute op de fuif van de joggingclub en tot in Torhout!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Back to de Roots !! Torhout ! deze keer (durf het haast niet meer beloven) ben ik er bij ;-)ps mooi pruikje